پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

سخنان روحانی عجیب است

سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به درخواست رئیس جمهور برای داشتن اختیارات ویژه، اظهار داشت: این ادعا و صحبت رئیس جمهور بسیار عجیب است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 30
کد خبر: ۱۲۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: رئیس جمهور می‌توانست با استفاده از اختیاراتش مانع از بر باد رفتن14 میلیارد دلار از ذخیر کشور شود.

 


سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به درخواست رئیس جمهور برای داشتن اختیارات ویژه، اظهار داشت: این ادعا و صحبت رئیس جمهور بسیار عجیب است.

 

وی افزود: سخنان روحانی عجیب است چرا که طبق قانون اساسی رئیس جمهور بالاترین اختیارات را بعد از مقام معظم رهبری دارد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: سوال اینجاست رئیس جمهور طی این سال‌های ریاست جموری‌اش چه میزان از اختیاراتش استفاده کرده است؟

 

نقوی حسینی با اشاره به اینکه ۱۴ میلیارد دلار از ذخایر کشور بر باد رفت، گفت: رئیس جمهور می‌توانست با استفاده از اختیاراتش مانع از بر باد رفتن این 14 میلیارد دلار شود.

 

نماینده مردم ورامین در مجلس در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت برجام بسیار آشفته است و ارزش پول ملی بسیار کاهش یافته است، گفت: آیا روحانی نمی‌توانست با اختیاراتی که دارد مانع این مساله شود؟ بنابراین این اظهار نظر رئیس جمهور بیشتر فرار رو به جلو است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده